KelloDeal.fi - Aina Iloa Elämään


Toimitusehdot

Yleistä

KelloDeal.fi on Deal Products Oy:n ylläpitämä markkinapaikka, jossa tuotteita myy Deal Products Oy, y-tunnus 2608835-4. Deal Products Oy pidättää oikeuden muuttaa näitä toimitusehtoja yksipuolisella päätöksellä ilman ennakkoilmoitusta.

Maksaminen

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimivat Klarna ja PayPal. Voit maksaa ostokset Klarna Checkoutin maksutavoilla (verkkopankki- ja korttimaksut sekä osamaksu-ja laskuvaihtoehto) ja PayPalin maksutavoilla.

Toimitus ja toimituskulut

Verkkokaupan kassalla voit valita haluamasi toimitustavan. Suomessa käytettävissä ovat Postin kuljetuspalvelut. Tuotteet lähetetään postipakettina asiakkaan osoitteen perusteella lähimpään Postin toimipaikkaan tai asiakkaan valitsemaan pakettiautomaattiin. Ohuet (korkeus enintään 3 cm) ja kevyet tuotteet toimitetaan asiakkaan valinnasta riippumatta kirjelähetyksenä. Toimituskuluna perimme 2,90 € kaikista tilauksista.
Tilaukseen sisältyvä toimituskulu näytetään kaupan kassalla.

Toimitusaika

Tuotteiden toimitusajat ilmoitetaan tuotteiden tiedoissa. Pääsääntöisesti toimitusaika on 2-4 arkipäivää, mutta voi vaihdella tuotekohtaisesti tai toimitustavoittain. Mahdollisesti poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan verkkokaupan sivuilla erikseen.

Palautusoikeus

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteilla on kuluttajansuojalain mukainen 14 vuorokauden palautusoikeus tilauspäivämäärästä. Ennen palautusta pyydämme ystävällisesti ilmoittamaan asiasta sähköpostilla asiakaspalveluumme osoitteessa   info@kellodeal.fi.  Asiakas maksaa palautuksesta aiheutuvat kulut.

Asiakaspalvelu

Mikäli tilauksen teossa tai toimituksessa on ongelmia, olethan yhteydessä asiakaspalveluumme.

Asiakaspalvelumme toimii sähköpostitse ja on avoinna joka päivä. Pyrimme vastaamaan jokaiseen viestiin 24 tunnin kuluessa. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä viestisi osoitteeseen

info@kellodeal.fi